• SHINE ON THE GREEN –  N16 Stoke Newington

     

    Bradley Van Der Straeten Architects have worked with Shine Holistic to redesign their flagship health and beauty centre in Stoke Newington, North London.

     

    The brief was to create a stylish and intimate setting that increased the capacity of the hair cutting area and created a more prominent space for product retail.

     

    The repositioning of the front reception desk has created an elegant through-line, which opens the salon to the street whilst creating intimate hair cutting areas inside. And the simple palette of brass, bamboo and white Corian throughout the design, creates a feeling of calm and tranquillity.

     

    This fantastically simple and bold new space embodies the Shine ethos of looking good and feeling great.