Nordoff Robbins Music Therapy Centre

NW5 London, 2017

Perforated ply acoustic panels in the Nordoff Robbins Music Therapy Centre.

An award winning refurbishment of the world’s largest purpose-designed music therapy centre for Nordoff Robbins, housed within a 19th century substation.

Exemplary therapy rooms and a fun material palette deliver an exciting new identity for the charity.

Project Leader: Jessica Williamson

Images © Tim Crocker

Close up of the entrance to the piano music room.
Music room walls layered with timber battens.
Reception pod within the Nordoff Robbins Music Therapy Centre.
Plywood panels perform well with the acoustics necessary for the refurbished music room.
Children playing instruments in the music therapy room refurbished with walls layered with timber battens.
Tile imitation carpets and coloured columns in the charity office.
Partial poly-carbonate wall separating offices in the Charity Headquarters.
Close up of the perforated ceiling and coloured columns with the plywood perforated panels in the background of the Nordoff Robbins Music Therapy Centre.

Archive