The Studio

N16 London, 2012

Plywood hidden storage units in the corridor of the Mews Property.

The Studio is a playful intervention designed and built by Bradley Van Der Straeten that allowed a hands on and experimental approach to the refurbishment of this mews property.

 

Internal view of the open kitchen and living space mostly made out of Plywood.
Arched balcony doors overlooking the entrance to the Mews property.
Upstairs room overlooking the downstairs living area from the balcony.
Plywood upper floor bedroom overlooking the downstairs living area and open plan kitchen.

A restrained plywood palette generates an intricate route that encourages fun and discovery with sliding walls and hidden storage galore!

Plywood staircase including hidden sliding walls and incorporated shelving.
Entrance to the Plywood corridor from the open plan kitchen and living space.
Upper floor balcony and plywood beams in the Stoke Newington property.
Green contrasting ceiling in the bathroom of the Mews property.

Archive