Two Tone House

Brockley SE4, 2018

View of the contrasting materials between the new rear extension and original building.

This large terrace house for a young family is extended with a zinc clad ground floor extension and capped with a zinc loft. Light oak framed glazing contrasts the dark zinc externally, while a two tone bespoke concrete kitchen sits inside.

Project Leader: Joanna Jones

Contemporary kitchen with minimal colour palette brings focus to the brass fittings.
Kitchen overlooking the garden and large oak doors.
Perspective view of the kitchen allowing a closer look at the brass fittings.
A closer look at the zinc cladding and large oak doors.
Pinboard and built in bench breaking up the space wonderfully for a perfect relaxation corner.
Loft extension bedroom filled with light coming through the roof light and oak windows.
Hidden staircase leading to the loft extension including bespoke shelving.

Archive