Woodworker’s Studio

N19 London, 2018

woodworker studio and house extension renovation london

Woodworker’s Studio in Tufnell Park is a lower ground floor extension that houses all the practicalities – a woodworking bench, study, music studio and ample storage.

Outside, the sunken court, bespoke stair and balcony incorporate bronze details and Shou-Sugi-Ban charred timber joinery, with a strong connection to the internal studio surrounded by oak cupboards that neatly hide away the multiple functions of the space.

To watch George + Ewald explain the ideas in their own words, watch the video on their YouTube channel HERE and see the construction process via Instagram HERE.

Project Leader: Alessandro Mattei

woodworker studio and house extension renovation london
woodworker studio and house extension renovation london
woodworker studio and house extension renovation london
woodworker studio and house extension renovation london
woodworker studio and house extension renovation london
woodworker studio and house extension renovation london
woodworker studio and house extension renovation london
woodworker studio and house extension renovation london
woodworker studio and house extension renovation london
woodworker studio and house extension renovation london
woodworker studio and house extension renovation london

Archive