Yoakley Road

N16 London, 2015

Brick wall and timber exterior of the rear extension in Stoke Newington.

An external courtyard sits at the centre of this rear extension in Stoke Newington. The courtyard, with corner foldaway glazing, allows central light into the main plan. With a palette of dark brick and larch timber, the extension visibly distinguishes itself from the existing traditional building.

Project Team: George Bradley, Cheryl Appleby

New kitchen extension highlighting key details such as the timber bookshelf and bench within the white contemporary storage cabinets.
White contemporary kitchen island.
Corner glazing within the kitchen extension, openings on both sides creating the feel of a very open almost outdoors space.
Close up of the timber cladding and large opening on the corner of the new kitchen extension.
Timber cladding and grey bricks on the facade of the rear extension.
Existing brick house joining with the new timber cladding extension, forming a corner glazing opening.
Timber cladding on the side of the rear extension.

Archive